SHARE

Avui de nou i en motiu del clàssic que enfronta els dos equips, els presidents de Madrid i Barça, Florentino Pèrez i Sandro Rosell, han comparegut davant els mitjans abans de l’habitual dinar de directives realitzat el Hotel Ritz de Madrid. Els dos han parlat junts després de la tensió viscuda en els clàssics de la temporada passada, i ho han fet curiosament davant d’un fons  de l’estadi Bernábeu, un escenari poc neutral i que de nou denota el caràcter servicial i sotmès que sol adoptar Rosell davant de Florentino.

De les nombroses preguntes rebudes per ambdós presidents, òbviament la majoria d’elles han estat sobre el partit d’avui, respecte el qual Rosell ha manifestat que “per classificació, camp i estadística el favorit és el Real Madrid però nosaltres tenim el millor entrenador i els millors jugadors del món”.

A més, ha destacat, en una frase més que lògica, que “el que guanyi, guanyarà” i “ aconseguirà tres punts però no significaran res pel desenllaç de la Lliga”. En el mateix sentit, s’ha expressat el president blanc al senyalar que “és molt important guanyar però també és important respondre a la festa del futbol i a les expectatives generades”, en un discurs de club que esperem que també signi el seu propi entrenador.

Un altre dels temes de la roda de premsa, ha estat l’estat de les relacions entre les dues entitats, sobretot després de la tensió dels clàssics de l’any passat i de la passada Supercopa amb el famós dit a l’ull.  Mentre Florentino  tan sols ha destacat que “sempre” ha tingut “bona relació amb Rosell”, el blaugrana ha indicat que “aigua passada no mou molins” i que “Florentino és una gran persona i un gran president, per la qual cosa no puc tenir mala relació amb ell”.

Una altre de  les preguntes  ha estat respecte la presència avui de Tito Vilanova a la banqueta blaugrana. Sadnro Rosell ha indicat que “el Barça ha guanyat moralment perquè avui s’hi ha afegit Tito Vilanova. Més enllà dels resultats hi ha la part humana”. En el mateix sentit s’ha expressant el president blanc indicant que “transmeto des del Reial Madrid la satisfacció perquè Tito Vilanova pugui gaudir d’aquesta festa amb tots nosaltres”.

Aquestes declaracions del president madrileny, no obstant, contrasten amb el fet que a hores d’ara a l’estadi blanc ja estigui penjada la pancarta “Mou, tu dedo nos señala el camino”, una referència més que desagradable a l’incident entre el portuguès i Vilanova a la Supercopa. Posteriorment, hem conegut que el Barça  al dinar oficial que ara té lloc demanarà la retirada d’aquesta pancarta, en un acte on de nou aquesta directiva sembla actuar tard i amb por, com sempre que al davant es troba l’amic Floren.

Lectures 2576 vegades per 953 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY