SHARE

  Sandro Rosell torna avui a les portades per la seva possible vinculació amb l’escàndol de suborns que ha portat a la detenció de varis membres de la FIFA. El nom de l’ex president blaugrana apareix a la portada de El País doncs segons el mitja la investigació inclouria un contracte amb Nike amb la Confederació Brasilera de Futbol quan ell era el màxim representant de la firma a Llatioamèrica.

Es ben coneguda la bona relació de Rosell amb qui fou president de la CBF, Ricardo Teixeira, i un dels homes forts també de la FIFA quan s’hauria signat el citat contracte objecte d’investigació. Cal recordar que el mateix Teixeira ja va plegar al seu dia, amb nombrosos enrenous judicials al seu país.

No és el primer cop que el nom de qui va liderar fins la seva marxa la junta actual apareix vinculat a enrenous judicials al Brasil.Doncs a banda de l’enrenou pel fitxatge de Neymar,el seu nom també apareix vinculat al d’Alianto i al de Teixeira en d’altres afers vinculats amb la CBF.

A més el seu nom també s’ha vist esquitxat per altres merders de la FIFA com l’adjudicació a Qatar del Mundial del 2022,doncs Rosell té un vincle amb el país a través de l’Academia Aspire.Així publicacions del prestigi de France Football van incloure a Sandro Rosell com un dels personatges clau en el “Qatargate“,doncs la designació del país ha despertat més d’un dubte.

  A més la revista francesa també va dedicar un article als negocis de l’ex president que podeu llegir aquí.

Lectures 4267 vegades per 868 lectors

Comments Closed