SHARE

rosell2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandro Rosell també ha parlat de la  relació del club amb Catalunya i de la seva pròpia amb personatges com Guardiola o Cruyff en la seva entrevista a Catalunya Radio. El president blaugrana ha parlat també de les espies a ell mateix , qui diu que ara encara esta essent espiat, a més dels diners de la fundació de l’holandès  i de la seva presència a la Via Catalana.

Les espies a ell i al Barça

“Ara encara tinc detectius que em segueixen. Jo no he posat denúncia per les espies al Barça, si l’ha feta de forma conjunta el propi còmite d’empresa del club. Això és un fet i lo meu es fer servir la informació de forma tendenciosa.” “No he posat mai detectius a ningú, ni ho faré”

La seva relació amb Ferran Soriano

“Pel Barça negociaria  en una taula amb Soriano, però és difícil, no deixem de ser persones, la gent pensa que no tenim sentiments  i en tenim”.

Els diners de la Fundació Cruyff

“És veritat que la nostre Fundació li  deu uns diners a la Fundació del Johan. Quan varem arribar varem trobar molts contractes i els varem pagar. Era absurd que una Fundació dones diners a una altre i varem voler saber a que es dedicaven els diners. Ens varem reunir amb ells i encara estem esperant que ens diguin a que destinen els seus diners”“Johan Cruyff és un mite i l’admiro com a jugador i entrenador, com a persona en tinc una opinió diferent”

La seva relació amb Guardiola

“Guardiola és el millor entrenador de la història del club. Repeteixo, algú el va intoxicar, va fer pregunta pública i jo i el Tito el varem respondre al seu moment”. “Ens varem comunicar el dia següent via missatges però em guardo el contingut de les mateixes” “Té molt bona relació amb el Johan?millor li pregunteu a ell”.

Un referèndum pel nou estadi

“Farem un  referèndum pel nou estadi al primer trimestre del proper any, tindrem tres opcions, votarem i  el soci es decidirà per  una”.

La seva presència a la Via Catalana per la Independència

“No estaré a la Via Catalana perquè estic a Ginebra i no hi aniré. Hi anirà el meu pare i les meves filles grans”

El tema del concert de la Independència al Camp Nou

“És fals que el club prohibís que  el concert es digui de la Llibertat en comptes de la Independència. Surten moltes informacions que són falses. “Si és cert que varem cobrar un lloguer, incloïa les despeses de neteja de l’estadi i tota la gent que necessitem per obrir-lo. Nosaltres hem de defensar els drets del soci del Barça i  el país és molt gran i la nostre entitat és transversal”.

Lectures 5670 vegades per 1378 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY