SHARE

sang culéDemà diumenge dia 28 de desembre a les 19 hores Barça i Madrid protagonitzaran el primer clàssic de la temporada al Palau Blaugrana.   Per tal d’animar l’ambient contra els blancs,  el  grup d’animació Sang Culé ha emès un comunicat, on demana que es portin una sèrue d’objectes i proposa varies iniciatives, aquí  el podeu llegir íntegre.

TOTS UNITS FEM FORÇA!!!!!!! BARÇA, BARÇA, BARÇA!!!!!!!!!

Arriba un dels moments cabdals de la temporada , la visita del Madrid al Palau en un partit on el Barça té l’oportunitat d’igualar als blancs a la classificació de la lliga regular. Per aquest motiu el Palau ha de ser aquell sisè jugador que empenyi a l’equip quan ho necessiti i posi la pressió el rival per generar l’ambient del de les grans ocasions on el Palau esdevé màgic.

Des de Sang Culé * Cor Català fem una crida perquè tots els que vingueu diumenge, amb l’objectiu de donar el màxim caliu possible al Palau, porteu una samarreta, una bufanda del Barça, una estelada i una bossa de papers tallats per fer una gran catarata de papers a la primera cistella en joc del Barça. Per altra banda, en un clàssic cal que entre tots animem ben fort al nostre Barça i que xiulem al Madrid per fer que la victòria es quedi al Palau. UN BARÇA- MADRID ÉS QUELCOM MÉS!

Al minut 2,46 del segon i el quart quart (l’equivalent al minut 17’14) seguiu els càntic d’IN –INDE –INDEPENDÈNCIA que iniciarem des de la nostra grada per tal de mostrar una vegada més que és NORMAL VOLER SER UN PAÍS NORMAL!

VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA LLIURE!

Fidels a uns colors, fidels a una Terra.

SANG CULÉ * COR CATALÀ.

Lectures 14024 vegades per 3330 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY