SHARE

  Santi Nolla creu que el gran favorit del Bayern-Barca és l’equip alemany i que els alemanys i Guardiola estan defugint aquest paper fent servir la pell de xai. El director de Mundo Deportivo segueix la seva campanya per traslladar el favoritisme a l’ex entrenador blaugrana i els seus enfrontaments amb Ernest Folch al “Tu Diràs ” de RAC1 per l’eliminatòria contra els alemanys portaran cua. 

El director del mitjà esportiu del Grup Godó va donar els seus motius per argumentar perquè Guardiola i el seu equip eren els favorits absoluts del duel, una bona estratègia per defensar per exemple  la junta si al final l’equip blaugrana no pot arribar a la final. Els 7 gols encaixats pel Barca fa dos anys, el fet que els alemanys tinguin el millor entrenador del món i amb un coneixement de l’equip que no té ningú, a més de destacar que Guardiola és un estudiós del joc i un perfeccionista. 

Per Nolla, el tema de les  baixes del Bayern és menor, doncs per ell l’any passat amb Alaba, Robben i Ribery el Madrid els va marcar cinc gols amb aquests futbolistes al camp, a més de tenir una davantera esoectacular, Gotze-Muller-Lewandoski,  i 6 futbolistes campions del món.  A més, el periodista va aprofitar per enviar un recadet a Guardiola, dient que espera que no faci de víctima com l’entorn dels alemanys estaria fent segons ell.

El tema del favoritisme el va enfrontar als altres dos tertulians, doncs Xavi Bosch considerava al Barca favorit amb un 52% pels blaugranes. Més clara era la postura d’Ernest Folch qui va afirmar que el Barca era el gran favorit i de forma escandalosa i no havia de tenir de por de dir-ho, doncs per ell per exemple els més alterats pel duel poden ser els futbolistes blaugranes mentre que al bàndol alemany serà el tècnic. 

Lectures 1539 vegades per 487 lectors

Comments Closed