SHARE

20130503-124547.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardiola encara no ha felicitat el Barça ni Tito per la Lliga conquistada. Aixó és el que afirma el director de Mundo Deportivo en la seva  columna d’opinió al diari, on carrega contra l’ex tècnic  blaugrana per no haver felicitat encara qui fou el seu segon a la banqueta  del Barça per la Lliga guanyada.

Sota un clar títol de “Pep no ha felicitat al Barça”el periodista primer tora d’ironia per dir que Pep, segurament, està molt  liat  amb els preparatius per aterrar al l Bayern, que avui  jugará la final de la Champions, però no ha felicitat al Barça pel títol de Liga”.   Ni tampoc ” Tito ha rebut cap missatge de felicitació i encara que les relacions s’hagin refredat amb la distància, no costa tant comunicar l’alegria pel triomf de gent que ha estat amb ell tants i tant gloriosos anys”. 

A més Nolla torna recordar que Pep “no va anar a veure a Tito a Nova York”, tot i que diu que encara està a temps el de Santpedor a arreglar-ho i enviar una felicitació, comparant amb que Butragueño sí va felicitar el club en  nom del Madrid. El darrer dard per l’ex tècnic blaugrana, que no deu tenir el periodista entre un dels  seus més íntims amics, ve quan aquest diu que “s’entén que si la carrera d’un entrenador l’ha dut a dirigir a més de 10 clubs és normal que li sigui impossible anar-los felicitant a tots els que guanyin sense tú, perpo fins ara el Barça ha estat l’únic club q en el que ha estat Guardiola”. 

Lectures 7117 vegades per 1517 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. […] No podia ser menys el director de l’altre gran diari esportiu, Santi Nolla, qui  hauria criticat que el tècnic firmes per tres anys amb els alemanys, sí ho havia fet per dues temporades amb Laporta però no amb Rosell, i sobretot el fet que el tècnic no hagués felicitat Tito per la Lliga ni l’hagués visitat a Nova York. […]

LEAVE A REPLY