SHARE
Imatge de la notícia de Brasil on situen Neymar al PSG.
Imatge de la notícia de Brasil on situen Neymar al PSG.

Segons RAC1,el pare de Neymar té un billet per volar a París avui on podria tractar la marxa del seu fill al PSG. Si ahir era el diari Sport qui parlava d’una incomoditat del futbolista brasiler, avui mitjans i periodistes brasilers han donat per feta la seva marxa al club francès, tot i que el Barça ho ha negat fins a tres cops.

Neymar ha estat avui a Formentera amb els seus amics, on s’ha vist amb el seu pare, que és qui estaria buscant una sortida del Barça. Tant el pare com la resta de la familia del futbolista, sempre han considerat la seva carrera com un projecte empresarial, lligat als seus patrocinadors, i aquesta visió és la que els faria buscar una sortida cap a França ni un any després de la seva renovació amb el Barça fins a l’any 2021.

La xifra del traspàs seria la que figura a la clàusula del futbolista, 222 milions d’euros més IVA, una xifra que superaria els 200 milions permesos pel Fair Play financer al PSG i que els obligaria a vendre un o dos futbolistes. Un d’aquests dos futbolistes no seria Marco Verrati, de qui el club no voldia desprendre’s i menys per reforçar el Barça, amb qui estan molestos per com han intentat seduir al mig campista.

Segons periodistes brasilers com Marcelo Bechler, el futbolista ja hauria pres la decisió de deixar Barcelona per abandonar l’ombra de Leo Messi, fer crèixer la seva figura i per descomptat cobrar un sou superior als 15 milions nèts actuals. Segons la informació, el jugador viatjarà a la gira dels EEUU amb el Barça i el traspàs es podria fer oficial d’aquí a dues setmanes.

 

I el Barça? La postura oficial del club ha estat la de negar fins a tres cops que Neyma deixi el Barça aquest proper estiu, conscients del que suposaria la sortida del brasiler per l’equip i l’entorn blaugrana. No obstant, no cal oblidar el cost de la renovació de Leo Messi aquest estiu així com tampoc que algunes fonts van indicar al seu dia que algunes veus dins de la directiva blaugrana veient bé la sortida de Neymar.

Tant el futbolista com el seu pare i representant van arribar ahir a la nit de Barcelona  de Formentera, avui Neymar s’incorporà a l’equip per anar a la gira dels EEUU, i cap dels dos va voler fer declaracions per negar o confirmar la seva marxa al PSG.

Veurem quins són els movimients dels propers dies, si es confirma el viatge del pare de Neymar a París i sobretot el que pot passar en aquestes dues properes setmanes.

 

 

Lectures 3321 vegades per 607 lectors

Comments Closed