SHARE

IMG_2346Segons RAC1, el vestuari del Barça hauria convençut a Neymar que es quedi al Barça i no marxi al PSG.  Segons l’emissora del Grup Godó, fonts consultades del propi club blaugrana xifren en un 80% les possibilitats que el brasiler es quedi després de les conversacions que ha mantingut amb els seus companys d’equip, sobretot amb els pesos pesants del vestuari.

Segons la informació el suport rebut per part dels seus companys en les converses amb ells quan els va anunciar la possibilitat de marxar aquest estiu haurien convençut Neymar de quedar-se al Barça. El brasiler ha vist que el vestuari blaugrana el vol amb ells i això podria frenar la sortida que el seu pare ja estava negociant amb el PSG per liderar el conjunt francès.

De confirmar-se la notícia, es demostraria el poder dels futbolistes blaugranes i sobretot el poc pes que té el president Bartomeu i el seu ampli organigrama esportiu en moltes de les  decisions esportives del Barça.En aquest sentit, el president hauria parlat amb Neymar durant la seva estada als EEUU amb l’equip, ja ha tornat a Barcelona, però la conversa amb ell no l’hauria convençut com si ho haurien fet els seus companys.

Lectures 2529 vegades per 412 lectors

Comments Closed