SHARE

  Aquest és el meu primer article en aquest lloc web i el voldria dedicar a Sergi Roberto. Quan s’escriu sobre l’equip de Luis Enrique es té una certa i evident tendència a parlar sobre les grans estrelles de la plantilla. Messi, Neymar, Suárez i Iniesta s’enduen la gran majoria de titulars, però un equip sense jugadors que empenyin des de la segona línia amb humilitat i esforç, no seria l’equip campió que coneixem.

Sergi Roberto és ara mateix una peça molt important en la plantilla, és el jugador-comodí de Luis Enrique. Aquesta temporada ja ha actuat en un grapat de posicions, des de lateral a mig o des de la posició de pivot substituint a Sergio Busquets a una de les tres posicions de davant. Per cert, en aquesta darrera posició que comento va tenir un notable protagonisme en el 0 a 4 contra el Reial Madrid.

Dit això, el que m’agradaria destacar del jugador de Reus és la seva perseverança i el seu esforç. Per arribar a la situació actual ha hagut de passar per unes quantes temporades amb molt pocs minuts. Molts jugadors, en la seva situació, haguessin canviat d’aires o haguessin fet públic el seu malestar per la seva situació. Però ell va seguir esforçant-se tot confiant en que la seva oportunitat arribaria.

Ell és un exemple pels futurs jugadors que veuen des de la Masia als seus ídols, als quals els ha de quedar clar que per assolir l’èxit cal molt d’esforç i que per formar part d’un col·lectiu com l’equip del Barça no es pot ser egoista.

Lectures 4190 vegades per 953 lectors

Comments Closed