SHARE
Joan Laporta en una imatge d'arxiu
Joan Laporta en una imatge d’arxiu

El cicle triomfant del Barça no només va fer mal a Madrid. Aquí, a casa nostra, determinats grups no podien suportar que un equip sense cap lligam amb els que havien estat movent els fils les darreres dècades assolís tants èxits. Més que els triomfs esportius, el que els feia mal era el gran reconeixement social i la seva vinculació estreta amb el país.

El Barça més reconegut i universal de la història era, també, més catalanista que mai. Es va iniciar una campanya dura, molt dura, contra els que van construir el millor equip de la història. El punt culminant d’aquesta voràgine va ser la proposta d’acció de responsabilitat, que va ser acceptada per una majoria (tot i que ajustada), dels socis compromissaris. La campanya dels mitjans de comunicació afins els dies abans i la presentació prèvia per part de membres de l’actual junta, clarament inclinada a favor, va ser descaradament esbiaixada.

Des d’aquell mateix moment fins ahir se n’han dit de molt grosses. Moltes persones que s’han demostrat innocents han rebut tota mena d’insults i improperis. Només ells saben per tot el que han hagut de passar.  

En un comunicat (visca la transparència!) la Junta especifica que es reserva la possibilitat de recórrer la sentència. Seria un absurd. Només serviria per allargar un procés que no ha portat res de bo al Club i que, a més, ha costat diners al Barça. Que ho deixin córrer, han quedat retrats. Xavier Sala i Martín ho ha expressat perfectament en una frase: “ Si governes a base de mentides, al final t’enganxen”.  Que reconeguin el seu error, demanin disculpes i governin pensant en el bé del Club i no amb l’única voluntat d’esborrar i desqualificar el passat

Lectures 3774 vegades per 701 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY