SHARE
Socis a la darrera Assemblea de Compromissaris.

El proper 29 de a Novembre es presentarà un grup de socis blaugranes per debatre temes al voltant del Barça.A la sala Artchimboldi, carrer Córsega 286, a les set de la tarda es presentarà en societat aquest grup que pretén ser un laboratori d’idees i de debat i que comptarà d’inici amb uns trenta cinc socis culers, els noms d’alguns dels quals us donarem a conèixer avui.

El grup està format per gent provinent de diversos sectors, entre els que hi ha empresaris, dirigents d’empreses o advocats, alguns d’ells vinculats a sectors tecnològics o digitals. Entre els advocats hi trobem a Jaume Barroso López , soci fundador de BPA Legal i dedicada al dret d’empresa i dret esportiu, com ell mateix indica a les xarxes socials, en les quals és bastant actiu en les seves crítiques a la gestió actual del club.

De fet la idea del grup es posar sobre la taula idees per millorar el club, doncs creuen que des del club s’estan perdent valors tant importants com el model,l’estil de joc o l’aposta per la Masia, idees per altre banda en les que coincideix gran part de l’entorn blaugrana crític amb la gestió del club els darrers anys. Segons ells mateixos expliquen en privat, la seva intenció no és ni fer oposició ni tenen plans per ara de convertir-se en candidatura, tot i que la seva presentació a més de tres anys vista de les eleccions deixa clar que volen fer-se un lloc a l’entorn blaugrana.

Pel que fa a més noms, en el grup també hi hauria Carles Agustí Hernàndez, polític català membre de Convergencia i actualment al Partit Demòcrata, on el mes de març passat va anunciar la seva candidatura a les primàries per l’Ajuntament de Barcelona, a les que també opta Neus Munté. A més d’aquests dos també hi hauria Gerard Birbe Estrada, qui és editor del portal cuina.cat i membre del consell Rector del grup SOM, un grup cooperatiu català de la indústria cultural del que formen part l’Ara Libres o Sàpiens.

Altres mitjans també mencionen a Jordi Muñoz, exmembre de la precandidatura de Jordi Farré a les eleccions del 2015, i a Xavi Budó, professional del tenis i exentrenador de Carla Suárez, tot i que aquests dos no han estat confirmats per les fonts consultades per Racó Blaugrana.

Veurem el que ens expliquen el proper dijous 29 de Novembre, sobretot per conèixer quin és l’origen i quins són els objectiu d’aquesta nova iniciativa que té el Barça com a motor que l’impulsa.

Lectures 13258 vegades per 982 lectors

Comments Closed