SHARE

rosell tito vilanova nova yorkSandro Rosell encara no ha obert boca al voltant de totes les informacions que arriben des de Brasil, però qui si l’ha defensat al país brasiler han estat Sport i Mundo Deportivo. Segons informa el portal brasiler  Lancenet, a l’espera que el president blaugrana es manifesti al respecte de tot el que s’ha dit d’ell i la seva relació amb els amistosos de Brasil, si l’han defensada pel citat mitjà periodistes dels dos principals diaris  esportius editats a Catalunya.

La notícia cita declaracions del periodista de Mundo Deportivo, Sergi Solè,  en les que afirma que “ No veig il·legalitat en aquest tema. Rosell té una empresa i té un contracte. Ell no has robat diners ni res. La col·laboració amb la selecció brasilera és d’anys”. No obstant també diu que “Si es demostres que és il·legal i  fos condemnat, aquí hi hauria un problema” alhora que acaba fent una defensa del president dient que “Rosell té dret a tenir les seves empreses privades. Ell no ha guanyat ni un sol euro com a president del Barça”.

Menys contundent es mostrava Tomàs Andreu del diari Sport, qui optava per parlar de la repercussió afirmant que “Es pot veure als diaris que la repercussió és poca. Aquest problema legal que involucra Rosell és vell, i passa de llarg de les notícies”. Pel periodista, l’important és que “Ell sempre diu que està tranquil. En època d’eleccions, l’oposició ho va fer servir contra ell, però res es va moure”.  

Resulta curiós que siguin alguns periodistes  de diaris propers a Rosell, i per cert també es van fer ressò de les notícies procedents  del Brasil darrerament quan en d’altres ocasions no ho havien fet,  siguin els encarregats de defensar la imatge del president del club, que resta en un silenci que no fa sinó alimentar els rumors. Per tant, esperem que ben aviat sigui el mateix Sandro Rosell qui esvaeixi tots aquests dubtes sobre la seva figura, que no fan  cap bé a ell ni sobretot a una entitat com el Barça.

Lectures 6417 vegades per 1786 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY