SHARE

roda de premsa tata martino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tata Martino parlarà amb Messi  després de la seva tercera lesió perquè aquesta no l’afecti mentalment. El tècnic argentí a més de parlar de la lesió del 10 blaugrana,ha reconegut  el domini  del Betis a la primera mitja hora, a més de mostrar-se tranquil perquè Valdés sigui el millor jugador del Barça en  força partits aquests temporada.

El resum del partit

“El partit l’hem jugat all lloc on volia el Betis a la primera mitja hora de joc per la seva pressió intensa, però també varem trobar espais per marcar i ells també ho van merèixer. A la segona, quan Cesc fa el tercer s’acaba el partit. En un  camp tant complicat, crec que hem fet un partit intel.ligent”.

La lesió de Messi

“No té res a veure amb l’altre lesió, és l’altre cama. Haurem de parlar amb ell al ser el tercer episodi que té  perquè això pot influir al seu estat d’ànim. “Dosificació? No opino de medicina, seguiré el que diguin els metges.”

Valdés, el millor de l’equip

“No em preocupa que Valdés sigui el millor jugador de l’equip,  fins al juny fa aturades per nosaltres. Caldria revisar si ell ha estat el millor en tots els partits perquè hi ha hagut partits on no l’hi han arribat a l’àrea, avui si ha estat clau.”

El domini del Betis en el joc

“Es donen partits com aquest , amb el Rayo va passar igual, hem jugat al lloc del camp on no volíem nosaltres però no ens afecta jugar tant enrere perquè tenim gent ràpida que arriba bé a l’àrea rival. Si som contundents amb possessió i sense, crec que guanyem una variant.”

El partit de Cesc

“Cesc és un futbolista tant complert que pot habilitar, iniciar , definir… És l’avantatge d’estar al capdavant d’un  grup de futbolistes que juga tant bé i interpreta tant bé el joc.”

Les ocasions desaprofitades per l’equip

“Hem tingut moltes ocasiones, Neymar ha fet un i ha fallat dues però el més important és tenir ocasions perquè amb la qualitat que tenim segur que farem un gol.”

La capacitat de l’equip per guanyar sense Messi

“ Nosaltres tenim al millor jugador del món i quatre futbolistes més que estan entre els cinc o sis millors del món. Per cap entrenador pot ser excusa que es lesioni el millor jugador del món. D’aquest planter cal destacar que ha sortit sempre endavant als darrers anys tot i les dificultats.”

Lectures 1622 vegades per 553 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY