SHARE

roda de premsa tata martino barça-llevant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tata Martino valora seriament deixar Messi demà a la banqueta contra l’Atlètic de Madrid. El tècnic argentí en la roda de premsa prèvia a l’Atlètic de Madrid- Barça de demà  no ha deixat clar si el 10 blaugrana sortirà demà d’inici al duel al Calderón, tot i que ha donat força pistes que deixen entreveure que pot començar d’inici a la banqueta.

El rival de demà

“Juguem contra l’equip més compacte d’Europa i que no ha baixat mai el rendiment durant la temporada”.

La importància del partit de demà

“El partit de demà no és decisiu perquè encara queda una volta completa però és molt important pel que ve per davant”.

Les pistes de la suplència de Messi

“L’últim que hem vist són els 30 minuts de Messi contra el Getafe però perdem de vista que ha estat 2 mesos inactiu“ ”El problema amb Messi és que ve d’una lesió. Va jugar mitja hora però juguem contra un dels millors equips d’Europa”. “És un futbolista que quan comença els partits li agrada acabar-los, pel que és difícil dosificar-lo”.

La conversa pendent amb el 10 blaugrana

“Parlo molt amb Messi i aquest és un moment de molt diàleg però Messi no em demanaria ser titular, en tot cas em diria que està bé per jugar. La decisió no és fàcil, és el millor del món”.

L’estat de forma del seu planter

“Estem al millor moment en el que respecta al pes del cognom i al rendiment actual. Els futbolistes estan en el seu millor estat de forma de l’any, el que fa més difícil l’alineació”.

 

 

Lectures 1824 vegades per 571 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY