SHARE

Un dels diaris econòmics més prestigioso del món ha realitzat un reportatge sobre la corrupció al futbol brasiler i en el qual surt Alianto, empresa suposadament propietat de Rosell.

El diari ‘The Economist’ ha publicat aquesta setmana  un reportatge sobre la corrupció al Brasil,  concretament, dedica la majoria de l’espai a parlar sobre la corrupció en el cas del futbol brasiler. Entre les diferents empreses sospitoses, s’hi anomena una suposadament propietat de l’actual president del Barça, Alianto.

Ja a les passades eleccions es va donar a conèixer el cas alhora que també se li va preguntar a la darrera Assemblea , però el propi Rosell va desmentir , un cop i un altre, que estigués encausat per aquest tema. La seva resposta va ser que hi havia hagut un error administratiu.

El mitjà britànic assegura que això no és així. Mentre que Alianto va cobrar 4 milions de dòlars per organitzar un partit amistós de la selecció brasilera, autoritats de l’estat brasiler asseguren que el seu cost no va ser superior a 440.000 dòlars. I no només això. El setmanari afirma que la policia va torbar sospites que el President estaria tornant en terminis part dels diners rebuts al president de la Federació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira.

Sempre segons ‘The Economist’, sembla que una persona propera a Rosell,  hauria llogat una granja propietat de Teixeira a un preu considerable i quan la televisió local va visitar el lloc, ningú coneixia a las lloguetera vinculada a Alianto. D’aquesta manera, s’estaria tornant part del que hauria guanyat Alianto en l’organització del partit.

Lectures 2463 vegades per 850 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY