SHARE

thiago en vendaThiago podria sortir aquest estiu del Barça si arriba una oferta que satisfà les dues parts. Si la setmana passada era Mundo Deportivo qui anunciava que el mig campista estava al mercat, avui era RAC1 en el seu programa “El Primer Toc” que desvetllava més dades sobre la situació al club blaugrana del fill de Mazinho.

Segons la noticia, si bé el club nega oficialment que vulgui vendre  el jove mig campista, però ningú dins del club  tanca la porta a una possible operació amb Thiago. En aquest sentit, la informació també explicava que hi havia clubs importants d’Europa

Pel que fa a Thiago, i segons l’emissora,  aquest estaria intranquil i descontent  amb la seva situació d’aquesta temporada, on considera que hauria d’haver tingut més protagonisme aquest any a l’equip i està descontent de la gestió de minuts fets pel cos tècnic, i la seva opció preferida en cas de sortir seria la Premier. Cal recordar que  l’estiu passat va renovar el seu contracte fins al 2015 establint una clàusula de 90 milions, que es podria reduir fins a 20 milions per una clàusula en el mateix si el jugador no jugava un nombre determinat de partits quan està al 100%.

La darrera variable explicada pel programa era la possible vinculació del futur del mig campista amb el seu germà Rafinha, qui encara no  ha renovat i finalitza el  seu  contracte el 2014. En aquest sentit, s’apunta que els dos podrien sortir en forma de pack, doncs el pare dels dos, Mazinho, ja va admetre la setmana passada que  Rafinha marxaria cedit la propera temporada.

Lectures 1798 vegades per 551 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY