SHARE

El de Bellcaire ja està al capdavant del primer equip

El que molts volíem que mai passes  s’ha produït, i un nou entrenador va iniciar la seva etapa al capdavant del club , un home que no és nou a l’entitat, Tito Vilanova, sinó  qui ha estat el segon de Guardiola tots aquests anys. Per tant, tot i la seva inexperiència  en banquetes d’equips de primer nivell, es veurà en part compensada per tots els coneixements i aprenentatges que ha acumulat tots aquests anys al costat del de Santpedor.

L’arribada d’un nou tècnic a la banqueta blaugrana no només omple de deures i tasques a qui serà el  nou màxim responsable del primer equip de l’entitat, sinó que farà que molts altres membres de l’entitat s’hagin de posar les piles.Com molt bé va dir Guardiola a la seva darrera roda de premsa  respecte al nou treball del Tito “el consell que li donaria seria que es centres en el joc, abstreure’s de tot el que l’envolta, que es inevitable, que el seu desgast el màxim possible sigui a través del futbol, que tota la resta entre ell i el club ho pugui anar solucionant”.

Entre aquestes feines de Vilanova algunes d’elles ja estan realitzades, com l’elecció del preparador físic,  i d’altres de les que fins ara tot són rumors,  com l’elecció del segon entrenador pel que ara sona Jordi Roura, o el que és més important, els jugadors que formaran part del planter la temporada vinent. En aquest apartat cada cop sembla més clar que els llocs a reforçar seran el lateral esquerra, on pren força Alba, el central, on les opcions estan molt més obertes, i un possible davanter, amb Adrián com a opció més econòmica i Van Persie com  la  més costosa.

En totes aquestes eleccions d’ entrades i també  de sortides, cal veure com acaba el tema Alves i com aquest pot haver digerit que se l’hagi pogut posar al mercat, també prendrà força la figura d’Andoni Zubizarreta. El secretari tècnic ,sense el paraigües que Guardiola  ha suposat per ell en els seus dos primers anys, haurà  d’assumir la responsabilitat a l’hora d’elegir els homes que han de ser al proper planter de l’entitat, assumint errors i encerts,  on esperem que no només  se l’acusi dels possibles errors com s’ha fet en alguna premsa amb d’altres ocupants del seu lloc.

Per últim, qui també haurà de prendre moltes més responsabilitats en la gestió diària del club , serà el president Sandro Rosell i la seva junta, qui fins ara han viscut molt bé carregant algunes de les seves tasques a un entrenador que ha fet moltes més coses de les que li pertocàvem. A partir d’ara,  no valdrà esperar a que Guardiola  doni la  seva versió i fer-la tant teva com de l’entitat, caldrà que el tècnic només s’ocupi de la gespa i de la part esportiva ,com bé va dir el Pep,  i que siguin els dirigents, amb el president al capdavant, els qui s’ocupin de la resta de tasques de l’entitat, feines per les que van ser escollits pels socis per altre  banda.

Lectures 2383 vegades per 829 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY