SHARE
Toni Freixa als estudis de Catalunya Ràdio.
Toni Freixa als estudis de Catalunya Ràdio.

Toni Freixa repta a Josep Maria Bartomeu a un debat públic per veure qui va intervenir i qui no en el fitxatge de Neymar. L’ex candidat i ex membre de la junta directiva s’ha defensat de les paraules de Bartomeu sobre la seva participació al fitxatge del brasiler, a més de titllar de deixar clar que no és un bon acord pel Barça però sense voler parlar d’accions com una moció de censura.

Per ell, amb l’acord amb la Fiscalia, “El Barça no evita el judici, sinó que ja tenim sentència i és condemna el club”. Per l’ex portaveu, “El Barça s’havia de defensar i no ho ha fet. Avui és un dia molt trist pel barcelonisme.”, i segons ell aquesta decisiño passarà factura al club i als dirigents.

Per Freixa, la decisió d’arribar a un acord  és una “actuació cobarda de Bartomeu i indigne”, perquè per ell “Mai pot ser bo un acord en el que es situa al Barça al centre d’un delicte.”No obstant, s’ha mostrat poc concret en les accions a realitzar, com una moció de censura, de que només ha afirmat ser un mecanisme.

On si s’ha mostrat contundent ha estat davant les insinuacions de Bartomeu sobre la seva participació al procés, dient que “ha ultrapassat una línia vermella, jo havia defensat sempre la confidencialitat i ell  s’ha atrevit a fer-me una al.lusió pública”. 

Per això, Toni Freixa ha afirmat que “repto a Josep Maria  Bartomeu a un debat públic amb documents al mitja que vulgui per acreditar qui va intervindré i qui no a la negociació de Nerymar.”,afirmat que “Si passa el temps, em reservo el dret a donar totes les explicacions.”, alhora que reiterava que “Mai he tingut cap intervenció ni directe ni indirecte en la planificació fiscal del fitxatge.”

 

Lectures 2568 vegades per 734 lectors

Comments Closed