SHARE

Aquesta nit Xavi Hernández jugarà el seu partit número 550 amb la samarreta del Barça i es convertirà en el jugador amb més presències a la història del club. En homenatge, TV3 emetrà el dia de Reis (21.50h) un documental dedicat al jugador de Terrassa  titulat ‘Xavi550’.

El programa repassa la vida esportiva del futbolista blaugrana, que es converteix en el testimoni principal juntament amb el seu pare i els seus germans. També tenen el seu espai totes aquelles persones, a banda dels familiars, que han acompanyat Xavi en la seva vida esportiva i personal, com Carles Puyol, Louis Van Gaal, Joan Vilà (el seu primer entrenador) o Emili Ricart, entre d’altres. El reportatge va ser gravat a principis del mes de novembre en una jornada, que va començar al migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i que va acabar a les nou de la nit a l’estadi.

El document, ple d’emocions, reviu la Terrassa natal del català, el vestuari i la gespa del Camp Nou, així com el museu del club. El camí de Xavi a Can Barça no ha estat ple de roses, i el documental no s’oblida de les situacions més complicades que ha viscut el jugador. El treball, elaborat per TVC, s’emetrà també pel canal Esport 3 a partir de les 21.50h. Si en voleu un petit tast: http://www.tv3.cat/videos/3296831/Xavi-550 .

Lectures 1420 vegades per 455 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY