SHARE

cesc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un Barça  amb un nou estil més a la contra ha guanyat  per 1 a 4 al camp del Betis en un partit on la definició de l’equip va ser millor que no pas el seu joc. En un partit marcat als primers minuts per una nova lesió de Messi, demà se sabrà l’abast de la mateixa, els blaugranes han tirat de nou de la rapidesa a la contra de la seva davantera més que de la possessió davant  un Betis que no ha mostrat en cap moment  la seva mala posició a la taula, cuer amb només 9 punts.

El Barça era dominat per un Betis en un partit de nou massa obert  i Valdés salvava per dos cops l’equip a rematades de Molina i Juan Carlos. I si el pobre joc no era suficient,un nou contratemps en forma de lesió de Messi,que ha hagut de deixar el seu lloc a Iniesta i amb el Tata canviava el sistema al 4-4-2 deixant al davant a Pedro i Neymar perjugar a l’espai.

El partit estava sota el domini d’un Betis més intens davant un Barça incapaç de fer tres passades i llançant pilotes llargues, però  aquest equip té molta qualitat i  va aprofitar els espai a les esquenes ,i en una d’aquestes arribades Cesc cedia a Neymar perquè obris el marcador.I ni dos minuts després, Pedro es feia una autopassada des del seu camp i acabava fent el segon.No obstant, els dos gols no van canviar la dinàmica de l’equip que seguia sense tenir el control, però en una altre pilota a l’espai Pedro va desaprofitar una bona passada de Neymar per el tercer abans del descans.

A la repressa, el Betis sortia de nou amb intesitat i un xut de Verdú des de lluny primer i un pal de Nono després haurien pogut reduir les distàncies.Tot i això ,el Barça seguia trobant espais al darrera de la defensa bètica, i una assistència a l’espai d’Iniesta era aprofitada per Montoya per assistir a Cesc qui feia el tercer.

Aquest tercer gol si va deixar enfonsat al Betis,que seguirà com a colista, i llavors si els blaugranes van tenir més possessió de la pilota, un fet que va servir per guanyar una dada que perillava com al camp del Rayo. A més,el tècnic va donar descans als darrers minuts a Neymar i minuts a Tello Sergi Roberto,relleu d’un Cesc que havia fet el quart de cap, el 5.500 del Barça a la lliga.

I en temps de descompte, Alves feia un absurd penal que Molina transformava en el gol d’honor dels bètics, en un partit de nou guanyat pel Barça amb un estil que cada cop s’assembla menys al que ens havia caracteritzat als darrers anys.

 

Lectures 1547 vegades per 493 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY