SHARE

repepct

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les pancartes  retirades de nou protagonistes al Camp Nou. Si fa unes setmanes era una pancarta de Rosell caracteritzat com a Pinotxo, que  va aparèixer  en dos partits i essent retirada el primer dia, avui ha estat retirada una altre que feia referència al respecte a Pep Guardiola. 

Sota el lema “ResPEPct” la pancarta fou protagonista als mitjans, la Transmissió d’en Puyal i RAC1  es van fer fer ressó de la mateixa i inclús va aparèixer en la retransmissió del partit del Canal Plus. Poc després que la mateixa fos vista per televisió, la pancarta, obra del Grup d’Opinió Barça, era retirada per membres de seguretat del club.

L’argument del club per la retirada  fou que aquesta tapava la publicitat d’un dels patrocinadors del club,Turkish Airlines, una explicació que si bé és certa perquè la mateixa tapava en part la citada publicitat si denota una censura controlada per part del club, després que d’altres com la que titllava de cementiri el Camp Nou si  van poder ser exhibides sense cap tipus de trava per part del club.

Com aquesta darrera, tampoc va ser retirada pel club una altre pancarta que podia ser retirada amb el mateix argument i també exhibida en el Barça-Betis , que també tapava part de la publicitat del  mateix patrocinador del club,  que feia referència al Real Madrid i que no fou retirada pels membres de seguretat del club.

via @JesusMalaga
via @JesusMalaga

I

Lectures 2278 vegades per 719 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY