SHARE

Avui molta gent esperava els articles d’opinió d’alguns periodistes per veure quina era la seva reacció davant les paraules de Guardiola d’ahir contra Rosell. Joan Vehils i Santi Nolla, directors d’Sport i Mundo Deportivo, eren dues de les veus més buscades, com a intermediaris que han estat de Rosell, i cap dels dos no ha desaprofitat el moment per criticar Guardiola.

El director d’Sport ha titulat la seva columna amb un clar “Una declaració de guerra que farà molt mal”, on el periodista cita primer alguns missatges que li van arribar ahir sobre el tema, no sabem si algun seria de Rosell com per exemple el tercer que cita. Seguidament critica l’ex tècnic perquè “les paraules de Guardiola perjudiquen al barcelonisme, al Bayern i al mateix Pep”.

Tot i que admet que pot tenir raó i que “aquelles filtracions siguin malintencionades o que Rosell no el pugui ni veure”, però les seves paraules tindran per Vehils tindran “unes conseqüències incalculables”. Alhora explica que Guardiola ho hauria planificat tot el dia abans , des de la pregunta a la seva llarga resposta, però per ell algú li havia “d’haver advertit la magnitud de la magnitud de les seves paraules”.

Al final, el director reconeix que “els meus amics no entenen res”, entre els que bé podria estar el president Rosell i gent de la seva junta, perquè per ell tot i que ningú de la junta s’hagi pronunciat públicament en contra de Pep, oblida Toni Freixa, si és cert “que en petit comitè alguns el posen a parir sense ser conscients que al final tot se sap”.

Tampoc es queda curt Santi Nolla en el seu article titulatGuardiola és un adversari”, on primerament explica que Guardiola és un adversari del Barça i com a tal defensa els interessos del club que el paga, on ell inclou l’interès per Thiago. A partir de llavors, el periodista deixa entreveure que la clàusula de 18 milions del mig campista del Barça no és un error del club sinó una exigència del seu representant, curiosament el germà de Guardiola, un fet que iniciaria un suposat procés de Guardiola per endur-se el futbolista.

Després passa a l’atac Nolla acusant a l’ex tècnic blaugrana de “fer servir “la guerra de Pep” com a cortina de fum pel fitxatge de Thiago, per ajustar comptes pendents, enrarir l’ambient i deixar-se les portes obertes de cara al futur”. Per ell guarda va contra la directiva “si entra contra el Tito és impopular i Guardiola és un impressionant entrenador, però per sobre de tot és un comunicador fora de sèrie”, defensant per tant que ell ha atacat a la junta per seguir tenint les portes obertes del club.

Per últim Nolla diu que la junta “sempre s’ha portat bé públicament amb el Pep”, no parla del que diuen internament doncs potser no pot dir el mateix ni d’alguns dels articles que ell mateix ha firmat contra la seva figura, li recorda l’homenatge que se li va fer i li critica per últim que no hagi rentat la roba bruts dins de casa.

Lectures 5170 vegades per 1310 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY