SHARE

20130218-123649.jpgAvui Rosell i la seva junta han dit que  ells no poden demanar l’execucció de la sentència dels avals. Segons el que han dit el president i el portaveu i advocat Toni Freixa, només el soci demandant, Vicenç Pla, i els demandats, qui ho podrien fer, contrariament al que aquest mateix soci demandant i els seus van afirmar fa uns dies.

Avui el soci Vicenç Pla ha parlat després de les manifestacions de Rosell i  la seva junta i ha dubtat de  les seves paraules dient que “m’estranya molt que la junta no estigui legitimada per executar la sentència”.

A més també ha mostrat la seva visió diferent respecte a l’execucció dels avals, doncs el president ha dit que el sentiment general de la seva junta seria no demanar l’execucció de l’aval, segons ell per no fer pagar justos per pecadors. Per contra,el soci,a qui la junta sembla haver deixat sòl, és partidari d’executar la sentència però ho tindrà de parlar amb la resta de membres de l’associació.

Serà en la reunió de la propera setmana de Vicenç Pla i els seus quan aquests decideixin si executen la sentència per la que Joan Laporta i 7 directius més  tindrien d’avalar un total de 24 milions d’euros

Lectures 2381 vegades per 813 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY