SHARE
Víctor Font en la presentació de "Sí al Futur".
Víctor Font en la presentació de “Sí al Futur”.

 

 

 

 

 

 

 

Víctor Font ha seguit la crida de Manifest Blaugrana per unir forces i s’ha adherit a la denúncia que el col.lectiu  vol presentar per l’acord en el  cas Neymar.  L’empresari català, un dels accionistes per exemple del diari Ara, és un de primers membres de l’entorn blaugrana que es suma a Manifest per denunciar a la Comissió de Disciplina del club l’acord de la junta per pactar amb la Fiscalia.

L’empresari és un dels noms que fa temps que sonen a l’entorn blaugrana de cara a encapçalar una candidatura al club, que no es va fer efectiva a les passades eleccions. De fet, el mes de maig de l’any passat Víctor Font va presentar aquest projecte pel Barça sota el nom de “Sí al Futur”, en una roda de premsa als mitjans explicant sobre el projecte i perquè no serien presents als  comicis que s’havien de celebrar.  

De fet, i a les xarxes socials aquests darrers dies, Víctor Font ja havia deixat clara la seva postura contraria al pacte del club amb la Fiscalia, un descontentament que ara fa evident adherint-se a aquesta primera proposta sorgida de l’entorn blaugrana. Veurem si altres membres de l’entorn segueixen el mateix camí o opten per iniciar algun altre tipus d’accions pel seu cantó. 

victor font

Els tuits de Víctor Font sobre el tema aquests darrers dies

 

 

Lectures 2379 vegades per 716 lectors

Comments Closed