SHARE
Víctor Font parlant durant l’acte

Víctor Font va presentar oficialment el seu projecte ahir dijous en un Auditori AXA amb nodrida presència de gent ,així com també d’ex esportistes i gent de l’entorn blaugrana. En un acte conduït pel periodista Antoni Bassas i que també va comptar amb la presència de l’ humorista Oriol Cruz, en el paper de Vicenç Martí del “Gat Negre” de RAC1 ,qui va intervenir al final amb algunes preguntes i imitacions , inclosa la del líder de “Sí al Futur”.

Per començar l’acte es va repassar la vida empresarial de Víctor Font, amb inici a l’empresa Cluster amb Ferran Soriano i Marc Ingla, els quals foren membres de la junta blaugrana amb Joan Laporta.Aquí un dels primers temes destacats va ser la residència del candidat, qui va confirmar que a l’estiu tornarà a viure a Granollers després de 15 anys vivint al Dubai desenvolupant la seva tasca empresarial.

A banda de l’aspecte empresarial, es va destacar el seu pas pel futbol amateur al Granollers, on va coincidir amb Sergi Barjuan o els germans Lopéz Seguí A més també es va treure una foto d’ un partit quan Joan Laporta o Ferran Soriano eren al club, i amb el president actual Josep Maria Bartomeu, a més de Txiqui Beguiristain, secretari tècnic aleshores.

Víctor Font en una patxanga amb Josep Maria Bartomeu o Joan Laporta

A banda d’esports, Víctor Font i Antoni Bassas van repassar les experiències del segon a les eleccions a can Barça, com al 2003 quan va col.laborar com extern en un Informe de negoci pel fitxatge de David Beckham, per les samarretes a vender per la inversió, o la del 2010 amb Ferran Soriano i liderada per Marc Ingla.

Víctor Font a les eleccions del 2010

De fet d’aquestes experiències a corre-cuita, sorgeix la idea de Sí al Futur, un projecte a llarg termini que s’inicia al 2013 i també que es crea pels importants reptes del futur del club. Aquí Víctor Font entén que “ el club està en un moment clau amb el relleu de Messi i la seva generació, amb una competència liderada per ciutats Estat i amb un model econòmic del club optimizat al màxim i supeditat ara mateix a vender futbolistes cada any per 100 milions”

Per això el seu projecte pretén reinventar el model de gestió del club, amb un consell directiu amb tres tipus de consellers: persones vinculades al món de l’esport, persones amb coneixements al mon de l’entreteniment i persones amb experiència en relacions institucionals. A banda del consell, també creu que cal augmentar el nivell de participació dels socis del club, amb el vot electrònic com a proposta important i amb l’objectiu de votar no només a les eleccions sino també temes com un possible canvi de l’escut o a la samarreta.

Víctor Font i Antoni Bassas durant l’acte

A banda d’aquests canvis, Víctor Font creu que el problema radica en la generació de recursos del club, amb l’objectiu de multiplicar els ingressos i preservar el model de propietat del club. I en terreny esportiu, Víctor Font va defensar el joc de posició Johan Cruyff com a pilar pel Barça, amb l’objectiu d’aconseguir que talent que ara no és al club com Xavi o Puyol pugui tornar a estar al servei del club.

Respecte a Xavi, va destacar la sintonía personal entre ells dos, i a banda que pugui entrenar al club sinó que també pugui mantenir-se al club més enllà en un projecte a llarg termini, però sense confirmar si l’ex futbolista anirà o no amb ell. Respecte al projecte, Font va destacar que volen sumar gent i talent al projecte és bàsic per poder competir amb el City o el PSG, més que amb el Madrid.

En aquest sentit, va destacar que 530 milions de sous al primer equip, 200 més que el PSG, són molts i per això cal multiplicar els ingressos del club per garantir el futur del club. I en aquest sentit, ells volen impulsar un model del Seient Lliure que no incentivi alliberar i i si la fidelitat al club.

L’acte va comptar amb una nodrida presència amb 600 persones presents a l’Auditori AXA, sobretot a la platea inferior i on destacava la majoria de membres de l’entorn i la premsa blaugrana. Entre els ex futbolistes presents a l’acte va destacar Carles Puyol situat a primera fila, Óscar i Roger García situats a segona fila, Gerard López, l’ ex jugador d’handbol Enric Masip. A banda d’ex esportistes, també hi havia una nodrida representació de l’entorn i del passat blaugrana com l’ ex president Joan Gaspart,Josep Vives, portaveu del Barça, Josep Maria Minguella, agent de futbolistes, Ramon Alfonseda, president de l’Associaciò Barça Jugadors o Jordi Finestres,qui fou cap de premsa de Joan Laporta.

L’humorista Oriol Cruz a la part final de l’acte

Lectures 7756 vegades per 881 lectors

Comments Closed