SHARE
vilarrubi bartomeu
Bartomeu i Villarubi en una imatge d’arxiu Font:Sport

Carles Vilarrubí va exigir un projecte electoral pel 2016 per seguir com  a directiu del Barça. Segons ha desvetllat el periodista de Catalunya Ràdio, Jordi Bordà, el vice president institucional del club va presentar la seva dimissió juntament amb la de Sandro Rosell i Bartomeu el va haver de convèncer de seguir amb el projecte.

La promesa que va fer seguir que el va fer seguir en el seu càrrec fou que l’actual junta es presentarà a les eleccions l’any 2016, l’horitzó am el que treballa la junta, i amb Bartomeu com a cap de llista. Segons informa també Sport, Vilarrubí va voler que el nou president el convences que el volia al seu projecte, com Rosell hauria fet al 2010, i que l’actual president blaugrana es presentaria a la reelecció l’any 2016, a més de dir-li que treballaria per millorar la fractura social del club.

Sorprèn que una de les exigències de l’actual vice president institucional fos que Bartomeu fos el cap de cartell al 2016, doncs des de fa molt de temps el nom de Vilarrubí és un dels que sempre s’ha situat com a un futur candidat a la presidència del Barça.

Lectures 3495 vegades per 652 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY