SHARE

hezonja pascual
El Barça de bàsquet ha quedat eliminat de l’Eurolliga després d’un arbitratge nefast a la pista de l’Olympiakos. El Barça de Pascual ha estat incapaç de sobreposar-se a l’infern del Pireu, als col.legiats i el letal tir exterior dels grecs.

És fàcil veure que entre els aficionats del Barça es respira un aire d’impotència i d’enuig generalitzat per com s’ha perdut avui, però també d’auto-crítica dirigida cap a la gestió que tan malament ha fet Xavi Pascual sobre una de les futures estrelles de l’NBA, el jugador croat del FC Barcelona, Mario Hezonja.

Que un jugador de les característiques de Hezonja, amb la seva sang freda, la seva mentalitat guanyadora i el seu enorme talent no jugui ni un minut del partit més decisiu que el conjunt blaugrana ha disputat a Europa aquesta temporada ens ha de fer reflexionar.

El caràcter balcànic de Hezonja li fa jugar males passades. El seu mal perdre (a en Mario no li agrada ni perdre al parxís amb els amics) el fa avergonyir quan el Barça cau derrotat. I la seva sinceritat el fa guanyar enemics a marxes forçades.

Pascual, enemic de les veus crítiques o de les sortides de to, castiga sense pietat cada declaració del croat davant dels microfons. Però quelcom no estarem fent bé si l’entrenador del primer equip del Barça es pot permetre el luxe de no alinear un jugador que entrarà al draft i que molts dels millors equips de la NBA aspiren i suspiren per tenir-lo a les seves files.

La gestió del talent és una qualitat necessària per poder portar un club com el Barça a la glòria europea i Pascual no sembla sortint-se’n gaire bé. I hauria de reflexionar perquè és innegable que el croat és un dels millors jugadors de la plantilla i fer veure que no hi és portarà dues conseqüències: que Hezonja marxi del Barça a final de temporada i que el públic del Palau perdi la paciència al veure que un dels “seus” millors està permanentment castigat…

I com en el futbol, això va de pilotetes i de xarxes i la sort que ha tingut Pascual altres temporades podria acabar girar-se-li en contra. Que el bo d’en Mario no acabi sent la cadira elèctrica d’en Xavi Pascual.

Lectures 6449 vegades per 2262 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY