SHARE

Villa crea espais. Villa hauria de ser titular davant de l’Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser és un equip sòlid al darrera i que juga amb un sistema defensiu zonal. El Barça necessitarà jugadors que es moguin ràpid a les posicions d’atac, que estirin les defenses i obrint forats per l’entrada d’homes de segona línea. Per això és vital tenir homes que estiguin constantment desmarcant-se, fent diagonals i tirant parets, col.laborant molt en el joc d’atac, per portar la defensa de bòlit i fer-los dubtar. Si m’apreteu, encara diria més, que jugui també Alexis Sanchez fent parella amb Villa i Messi.

Villa té experiència per jugar aquest tipus de partits. No hi ha cap mena de dubte que el Barça Atlètic de Madrid és un dels partidassos de l’any. Els grans jugadors neixen per aquests partits i pot ser determinant el “savoire faire” de Villa en trams determinats del partit.

Villa té una mitjana de gol superior a Pedro i Alexis. Apart d’obrir espais, Villa té uns ratios d’encert infinitament superiors als dels seus companys, excloent (queda clar) a Lionel Messi. Villa es garantia de gol.

L’oportunitat de Villa per reivindicar-se. Tot el run-run que s’arrossega en els darrers dies i que parla del malestar de l’asturià s’ha d’aprofitar per treure’n el màxim rendiment sobre el terreny de joc. Segur que si surt de titular, estarà motivadíssim per demostrar el que val.

Lectures 1974 vegades per 597 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY