SHARE

Els darrers anys i “per culpa” dels nombrosos èxits del primer equip de futbol, sembla que una part del seguidor blaugrana i la gran majoria dels mitjans de comunicació barcelonistea  s’hagen oblidat de la gran sort que tenim els seguidors blaugrana : podem gaudir dels millors espectacles esportius dels principals esports a nivell mundial.

El 2003 en plena declivi del primer equip de futbol la gran alegria pels culés va ser la primera Eurolliga de bàsket després de moltes injustícies; quan no guanyàvem res, sempre estava el hockei per donar-nos alguna alegria i quan no teníem grans èxits, el Dream Team d’handbol no parava d’omplir les vitrines del Museu del Barça.

I ara què? Doncs ara cal estar més orgullosos que mai de totes les nostres seccions i donar-los el nostre suport i recolzament. L’equip de bàsket està vivint una de les seues millors etapes i esperem que a Barcelona caiga la 3a Eurolliga; l’equip d’handbol ha tombat al Ciudad Real en Lliga i pot reconquerir la Lliga; l’equip d’hockei ha començat la seua remuntada a la lliga i en Europa ha començat en bon peu en busca de la 20ena!! Copa d’Europa… I aquest any ha aparegut el futbol sala amb un gran joc i donant espectacle.

Per això, els cules hem d’estar orgullosos de poder estar vivint la millor etapa del nostre CLUB (en majúscules) i gaudint de tots els èxits que hem tingut i dels que estic segur que vindran… No sols el futbol ha de ser motiu d’ORGULL..

I aquest cap de setmana pot caure un altre títol ( la copa de futbol sala), el que ve una altra amb el bàsket, el darrer cap de setmana de febrer la de hockei i el 20 d’abril… què ocorre el 20 d’abril??!! A València us esperem!

Lectures 4185 vegades per 1613 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY