SHARE

El passat diumenge, coincidint amb l’acte de presentació de Solidaritat Catalana a la ciutat de València, les penyes valencianes encapçalades pel seu representant al Consell Consultiu: Salva Torres, decidiren fer un homenatge a l’expresident del FC Barcelona:Joan Laporta. I aquest homenatge sembla que no ha caigut massa bé en alguns sectors del barcelonisme. I la meua pregunta és:  per què no poden les penyes valencianes fer un homenatge al que ha sigut el millor president de la història del Barça sense que hi haja crítiques?

Les dades són clares:  dues Copes d’Europa a futbol, l’Eurolliga de París amb el bàsket, el triplet del 2009, la Copa d’Europa del 2005 amb l’handbol o les tres  Copes d’Europa amb l’equip de hockei patins. En total 48 títols aconseguits amb totes les seccions professionals del club. No hauria de ser açò suficient perquè un homenatge de penyistes a Laporta no fóra criticat?

Però per si amb açò no hi ha prou, els penyistes valencians hem volgut agrair-li la seua tolerància zero amb els violents a l’estadi i haver-los fet fora del Camp Nou; la seua implicació perquè les penyes valencianes foren reconegudes com a penyes de la Zona 1 juntament amb les de la resta del territori de parla catalana o la seua activa participació en la campanya perquè al País Valencià puguem veure els partits del Barça a TV3.  Motius més que de pes per fer-li un més que merescut homenatge coincidint amb la seua presència a València…

A aquells que critiquen tot allò que faça referència a Laporta, sols dir-los que deixen de fomentar la divisió del barcelonisme i que deixen estar a totes aquelles persones que hem volgut fer justícia amb el que, fins ara, ha sigut el millor president de la història del nostre club.

Lectures 4985 vegades per 1692 lectors

Comentaris

4 COMMENTS

  1. No coneixia que les penyesde valancia havien fet un homenatge a joan Laporta, fet que demostra la censura informativa que vivim ja que cap gran mitja ho ha informat. En canvi si que hem llegit la gran cultura democratica que existeix en aquest pais quan es vol intentar agredir a un catalanista i ho defensen alegant la llibertat d'expresió i que Laporta havia anat a provocar. Mentre que aqui quan s'insulta a Rosa diez, vidal -quadras es un acte de terrorisme i de poca cultura democratica.

  2. Pitu, si vols assabentar-te de les noves sense exclusió, no llegeixis això que en dius 'gran mitjà', llegeix aquesta gent d'Un Racó Blaugrana. Vaja uns joves! Aquests sí que són honestos i sí que parlen de tot, els agradi o no. Ara ja només llegeixo aquesta pàgina dels raconaires. I els altres que vagin amagant i que vagin manipulant tot solets.

LEAVE A REPLY