SHARE

Una setmana més, i ja hem perdut el compte, el protagonista de la setmana en clau culè als mitjans esportius barcelonins en llengua castellana  ha estat la possible sortida d’ Ibrahimovic, qui  juntament amb el frustrat fitxatge de Cesc segurament han estat els dos temes que han copat més portades des de la finalització de la passada lliga.

A més , en els darrers dies s’ha evidenciat  encara més un línia diferent respecte al tema per part dels dos grans diaris esportius barcelonins, Mundo i Sport, com ho evidenciaven les seves portades d’ahir, les dues centrades en aquest tema en lloc de centrar-se en l’imminent encontre de Supercopa que l’equip afrontarà avui.

Pel que fa al Mundo Deportivo, ha seguit amb la seva  voluntat de desprendre’s del suec , la mateixa que la pròpia directiva a la qual es troben tan afins i  per així poder imputar el fracàs de la seva contractació a l’anterior junta, i optar per una cessió, pagant  el Barça una part de la seva  onerosa fitxa, o per un intercanvi amb el Milà. En aquest sentit han anat les seves darreres portades del rotatiu, en un intent de la directiva per veure com reaccionarà l’afecció davant un intercanvi del suec per algun milanista, el preferit de Rosell no cal dir que es de nou  un brasiler com  Pato.

No obstant, les darreres enquestes estan deixant de nou a la directiva sense el seu desitjat fitxatge mediàtic, com ja els va passar amb Robinho,  al votar a favor de la continuïtat d’Ibra enfront el jove milanista, que ha estat més conegut a la capital italiana per les seves sortides nocturnes amb el díscol Ronaldinho, que no pas pels seus gols, una mitjana de 13 per temporada, allunyats dels registres dels darrers nous culers.

Pel que fa a l’Sport han decidit prendre el camí més lògic, i en la seva portada  d’ahir ja afirmava que les possibilitats que el davanter es quedés al club eren molt elevades, un 90%, perquè la seva intenció es quedar-se,  no cal oblidar que el tècnic ja va dir que ell decidia el seu futur. A més el rotatiu realitzava  un interessant anàlisis dels pros i contres del suec a la darrera temporada, en la que es  recordaven els números del davanter, massa cops oblidats en la campanya de desprestigi del mateix  iniciada per altres mitjans, en què ell solet va generar 30 gols per l’equip, 21 gols marcats i 9 assistències.

A més aquesta línia de la continuïtat del suec es va veure refermada  ahir a la tarda,  amb les declaracions del representant del mateix, Raiola, al “Primer Toc” de RAC1,  curiosament medi del mateix grup que el Mundo,  en les quals va afirmar que Ibra continuaria a la plantilla.

El nostre desig i estic segur del  de molts culers seria que aquest debat hagués acabat amb aquestes manifestacions del representant i que el jugador seguís a la plantilla amb el nivell d’implicació i treball  mostrat en aquesta pretemporada,  però molt em temo que amb un Gamper contra els milanistes a la cantonada i amb el desig de la junta de fer el seu fitxatge mediàtic, aquest encara no serà l’últim capítol d’un debat que  no ajuda en gens a l’entitat.

Per Ivan Vilalta

Lectures 5299 vegades per 1340 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. EM, DE SER CONSCIENTS, QUE IBRA ,ES UN GRANDISIM JUGADOR, I QUE LLAURA PARTITS, I BASTANTS, QUE FARA FALTA,UN JUGADOR DE LES SEUES CARACTERISTIQUES, EL DIA DEL MADRID JA ES VA VEURE, PER LO TANT, ACABEM AMB TOT ESTE ENTORN, QUE SE ESTA CREANT, TAN DESDE LA PRENSA ,COM DESDE LES RADIOS, I DONEM JA UN GRAN VOT DE CONFIANSA AL MILLOR IBRA.

LEAVE A REPLY