SHARE
Alves a la gespa de la CE. Foto: FCB

Dani Alves ha estat, és i (esperem) serà, el millor lateral-extrem dret que pugui tenir el FC Barcelona, no cal repassar totes les seves qualitats tant defensives com ofensives.

El jugador que acaba contracte el 30 de juny de 2012, està negociant la seva renovació amb el FC Barcelona tot i que aquesta sembla encallada per una oferta del Manchester City que faria que Alves no acceptés les condicions salarials inferiors que li proposen els directius blaugrana.

El FC Barcelona té establertes unes escales salarials. El que més cobra és Leo Messi, en un segon esglaó hi hauria Xavi, Iniesta i Villa;  i en un tercer, Puyol, Piqué, Busquets, etc. L’oferta que el FCBarcelona fa a Alves li permetria cobrar al nivell de Xavi o Iniesta i quedaria per sobre de Piqué i Puyol. El representant del jugador però, i justificant-se en les altres ofertes que el seu representat té del Manchester City no veuria amb bons ulls l’oferta feta pel FCBarcelona.
Està clar, que el Manchester City té una aixeta de petroli (com ahir deia Johan Cruyff) per pagar el que convingui al jugador blaugrana, l’oferta del FCBarcelona el deixa en el segon rang dels més ben pagats de l’equip i aquesta escala no s’ha de trencar. Si el jugador no accepta: carretera i manta! Ho tinc clar! O estaríeu disposats a oferir-li un contracte que quedés com el segon jugador més ben pagat de l’equip? Trencaríeu l’escala salarial establerta? El Barça fa bé, i si a ell no li sembla bé, que agafi les maletes… enlloc estarà tant bé com aquí i això el jugador ho sap, veurem realment com acaba la història i si prefereix, els diners abans de jugar al millor Club del Món.

Lectures 6713 vegades per 2006 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

 1. Aquest article esta bè, sempre i quan s'ajusti a la realitat, fins ara l'unica cosa que sabem de les negociacions son les filtracions fetes per el propi club, el representant d'Alves ha negat que estiguin demanant el que surt a la prensa, i per tant estem parlant per parlar i l'unica cosa que en realitat estem fent es penjar-li el mort de pessetero al Dani. Ell te dret a demanar el que pensa que li correspon, es un profesional i un dels millors jugadors del MON. Recordeu com va anar la renovació de Valdes?. Sort que es va fer en periodes de vacances per que si arrivem a fer cas de tot el que va sortir algun iluminat l'hagués xiulat en algun partit. Oi que hem perdut la nostra samarreta,( i el xandall, la sala de prensa, cartells publicitaris, photoshoots, partits amistosos, el nom d'algun camp), per poder pagar els millors? Si Alves es un dels millors ha de cobrar com els millors, Pensa que sera el seu ultim gran contracte, te trenta anys, pots demanar sacrifici a un jugador de 24 o 25 anys que si tot va bè tindra l'oprtunitatde firmar un altre gran contracte. L'escala salarial es bona per els mediocres o tu no fitxaries messi saltant.te l'escala salarial?. Per altre banda has de pensar que el que t'estalvies ara de fitxa t'ho hauras de gastar per un substitut, mira el mercat de laterals drets ofensius i compara.

 2. El Pitu la clava.

  De la junta actual poc es pot creure.

  Lo de la venta de Chygry per pagar nomines després desmentit.

  La venta d'Ibra quan està cedit (al final el Mila suposo que el comprarà ja que és el crack de l'equip peròsi hagués fet figa o si es lesiona de gravetat ens el mengem amb patates)

  Els atacs vs Laporta etc.

  Li ofereixen escala 3 (Puyol Piqué) no escala 2 (Xavi Iniesta Villa)

  • el mes important no es el que li ofereixin o deixin d'oferir, el important es que no encetem aquesta mena de debats i titulem articles d'opinio com aquest d'aqui. Mirem sino el que ha passat amb Milito, ahir guanyant 4-0 va sortir i hi va haver molta gent que va xiular i els aplaudiments van ser minims. Podem opinar sobre la junta, pero amb els jugadors hem d'anar molt en compte en plena temporada ja que si hi ha un mal moment tots aquests comentaris negatius surten a la llum i es comença a xiular l'equip, no sera la primera vegada. Si volem opinar de renovacions, altes i baixes tenim els messos de juny, juliol i agost.

LEAVE A REPLY