SHARE

El passat dilluns tots els culés assistíem amb orgull a una gala on es premiava  la Masia i en definitiva, on es premiava el treball realitzat per tantes persones durant els darrers anys. Fou un gran dia per tots els barcelonistes ja que ens preparàvem per veure “un partit” on ja havíem guanyat.

Iniesta era el gran favorit i als culés ens haguera fet il·lusió que ho guanyara des d’aquell dia on a Londres va passar a la història del barcelonisme; Xavi era el gran favorit pels culés  per la seua trajectòria, per la seua importància dins l’actual Barça i perquè la seua temporada ha sigut excel·lent; i Messi és el millor jugador del món i cada setmana ens fa gaudir. A la fi, el guanyador fou Messi i s’ha muntat una de ben grossa…

Sorpresa, injust, indignació…. són alguns dels qualificatius que la premsa ha dedicat a aquesta designació. Les dades mai enganyen i en donaré sols dues perquè pense que Messi és més que just campió de la Pilota d’Or: a la temporada passada 47 gols i 12 assistències en 52 partits i durant el que portem d’any 31 gols i 15 assistències. Amb això i la seua actuació d’anit està tot dit…

La reacció posterior dels mitjans de comunicació espanyols és vomitiva: primer llevant-li mèrits a Messi i després buscant la desunió del vestidor blaugrana. Els de la caverna mediàtica s’ho haurien de fer mirar perquè tal vegada la seua malaltia siga curable: tenen barcelonitis aguda i si hi ha una cosa que no poden aguantar és veure guanyar títols i damunt la Pilota d’Or la guanya Messi pels seus mèrits amb el Barça… Com diu un refrany castellà: “Ladran, luego cabalgamos”.

Davant d’això, el barcelonisme no en té un altra que unir-se més que mai, animar al nostre equip amb totes les forces i passar de totes les provocacions que vénen des de Madrid on enguany ( més que l’any passat) val tot per intentar guanyar algun títol….

Per últim un desig: m’agradaria que Xavi o Iniesta guanyaren l’any que ve la Pilota d’Or. I sabeu per què? Perquè serà un premi al Barça i perquè seria un premi que a Madrid no es podrien apropiar…. Què en penseu? És possible que sense Mundial puguen guanyar-la?

Lectures 4713 vegades per 1266 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY