SHARE

Cristina Cubero, tertuliana del programa Punto Pelota de la cadena Intereconomia va fer unes declaracions el dijous dia 28 referents al mandat de Joan Laporta i va manifestar que al seu parer “Laporta va tenir 7 anys plàcids de govern, sense cap tipus d´oposició ni cap tipus de crítica”.

La filla del fundador de la Peña Juvenil de l´Espanyol té el do del cinisme , sense cap mena de dubte. Cristina Cubero va ser una de les periodistes més crítiques contra Joan Laporta, des del mundodeportivo.es, des del programa l´Alfons Arús i des de qualsevol fòrum on ha pogut participar. I ella va ser una de les claus de l´oposició antilaporta, juntament amb els seus companys de professió del diari mundodeportivo.es dirigits per Santi Nolla i en el passat també per un antiLaportista foribund, Andrés Astruells.

Si consideren que no van fer oposició, no ens volem imaginar què passarà  que faran quan en facin de veritat…

Què en penseu?

Lectures 7461 vegades per 2084 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

  1. I tant plàcids, començant amb amenaces de mort per part dels Boixos, seguint per les dimissions incessants de directius, una Moció de Censura de no res i la caverna mediàtica sense parar de tirar-li merda… quina placidess!

    Aquesta noia és tonta.

  2. Aquesta dona és una pàjara del quinze. Una autèntica vergonya. A més a més una espanyola foribunda. Quin fàstic que fot.

  3. Aquesta Sra te que modificar el seu tractament,crec que les pastilles li fan perdre el poc conexement que te,pero que es quedi tranquila,com mes merda li bulguin tirar al millor President de la historia mmes gran el faran.

LEAVE A REPLY