SHARE

Cristina Cubero és la coneguda i controvertida periodista de El Mundo Deportivo. Filla d´un dels fundadors de la Peña Juvenil de l´Espanyol, segons ella simpatitzant del Barça i que al contrari de la majoria de barcelonistes, desitja que l´Espanyol sempre guanyi (de fet ha assistit a animar l´Espanyol en les finals que ha jugat com demostra la foto de Glasglow).

Val a dir que  Cristina Cubero és una de les persones que escriu millor amb la ploma a les mans dins el periodisme esportiu i dona gust llegir els seus articles perquè té el do de  fer-se  entendre i expressar tal com veu les coses de forma clara.

A Cristina, però, la perd la passió. La passió per Ronaldinho, per exemple. Se sabia públicament que Cubero mantenia una excel.lent relació amb certs membres de la plantilla com Ronnie i Deco i coneixia de primera mà les disbauxes i tot l´epíleg de l´auto-complaença que va portar al crack brasiler al  màxim declivi d´un dels millors Barça de la història.

La Cubero  tenia l´oportunitat històrica com a periodista i com a professional de la informació d´explicar amb pèls i ungles que és el que estava passant. Lamentablement no només no va ser capaç de fer aquest pas endavant pel bé del barcelonisme sinó que va ser una de les principals actrius en la campanya engegada per “negar” qualsevol informació que posava de relleu la decadència de l´astre brasiler que tant de mal  va fer al Barça i al mateix jugador.

Cubero va preferir més fer d´amiga que de periodista i va disparar amb tot el seu verí contra tot allò que suposava un perill per la permanència de Ronnie a Can Barça: òbviament Laporta va ser qui en va sortir més mal parat i amb ell Txiqui i també Samuel Etoo, l´espieta, segons ella. Si… Samuel Etoo, aquell jugador a qui Cubero va defensar a capa i espasa una vegada Ronnie havia deixat el Barça, sabedora del fet que atacar la marxa d´Etoo  era una manera d´atacar el president Laporta. Cubero és una part molt important i implicada en la generació  i en el manteniment dels “ismes” a Can Barça.

Fa un any vàrem perdre de vista Cristina Cubero, es deia que cada vegada que escrivia un article, la seu text  s´omplia  de tants comentaris negatius que El Munodo Deportivo va decidir tancar els comentaris primer, i després va considerar que era millor apartar-la de la ploma durant un temps ja que la seva imatge s´havia malgastat massa…

Però amb Rosell sembla que ha tornat. S´estrena avui amb l´article “Henry contagió a Ibra” on ens vol donar la seva particular visió del cas Ibra. Sembla que tornarem a veure la “hacker” entrar al vestidor del Barça, en la política de portes obertes que té el club cap al Grup Godó…

Només esperem que torni a ser la gran periodista que és i deixi personalisme, odis i campanyes a banda, que ja prou mal ha fet al barcelonisme… El públic barcelonista s´ho mereix..

Font: Henry contagia a Ibra,lmundodeportivo.es

Lectures 10310 vegades per 2696 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY