SHARE

Cruyff ha fet unes declaracions un xic polèmiques en el seu article setmanal al diari El Periódico de Catalunya. Cruyff s’ha referit al tema Dani Alves i ha fet unes quantes reflexions, la més contundent: “El Barça és un gran equip amb o sense Alves. Si l’oferta del City és veritat, se’l traspassa i punt. Adéu i Gràcies Alves.”

La reflexió que fan en Johan ve a dir que molta gent va posar-se a tremolar davant l’oferta del City per Yaya Touré en el seu dia i al cap i a la fi no ha passat res: el Barça ha seguit guanyant.

Cruyff pensa que no s’ha de renovar l’oferta econòmica de Dani Alves només pel fet que el brasiler tingui una oferta de 2 milions d’euros superior a la que li presenta el Barça, sinó per les contraprestacions que ofereix Alves com a jugador amb el rol que té a l’equip. Cruyff estima que si hi ha una escala salarial, s’ha de respectar i les ofertes econòmiques han de fluctuar segons l’entrada d’un jugador o un altre en la mateixa escala salarial.

Més clar l’aigua: si realment el rol d’Alves no és similar al de Xavi o Iniesta, el club no hauria de tornar-se boig i oferir-li el que Alves demana ara mateix.

Hi esteu d’acord?

Font: El periodico

Lectures 4127 vegades per 1353 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY