SHARE

  El Madrid es va deixar ahir moltes de les seves opcions de guanyar el títol de lliga després del seu empat contra el València al Bernábeu. Una tarda-nit de dissabte en la que els blancs es van quedar gairebé només amb opcions d’optar a un títol, quan a l’estiu parlaven de sis, i que va tenir tres protagonistes, dos a les porteries del coliseum madrileny i una molt més lluny.

El primer d’ells era sota els pals blancs, un Casillas a qui la seva pròpia aficció va xiular de manera gairebé generalitzada culpant-lo dels dos gols encaixats blancs, sobretot del primer de Paco Alcacer. Uns xiulets que van molestar i molt al porter, qui en un parell de sacades amb la mà va mostrar la seva desconformitat amb la reacció dels seus afeccionats,  i que segons unes imatges que mostrarà demà Deportes Cuatro s’hauria inclús dirigit als seus afeccionats dient-los “Ya está bien, a tomar por culo”.

El segon dels protagonistes del partit al terreny madridista era a l’altre porteria, un Diego Alves que de nou va mostrar totes les seves habilitats per frenar els atacs madridistes, inclòs un penal a Cristiano Ronaldo als minuts finals del primer temps. El porter brasiler va demostrarde nou la seva destressa en els tirs des dels onzé metres, on porta un impressionant 43% d’encert, 16 aturats en 37 llancaments,el millor de tota la història de la lliga  entre els porters que s’han enfrontat a un mínim de 10 penals, a més d’arribar als 4 aturats en la temporada, un rècord que no es donava des de l’any 2008-09 amb Riesgo.

El tercer dels protagonistes no ni sota pals ni al Santigo Bernábeu, sinó que era  un Paul Pogba que es tornava a a vestir de curt a Turín en l’empat dels seus contra el Caller, amb gol inclòs del francès. Tal i com va anunciar Allegri en la roda de premsa prèvia, el mig campista de la Juventus va sortir de titular i va disputar 63 minuts, un fet que fa que la seva presència el proper dimecres a la tornada de Champions contra el Madrid sigui molt possible i una bona notícia per les opcions dels italins d’eliminar els blancs. 

Lectures 2994 vegades per 712 lectors

Comments Closed