SHARE

  Ancelotti deixarà de ser entrenador del Reial Madrid la propera setmana i els blancs pensen en Rafa Benítez com a possible relleu a la banqueta. Segons ha informat el periodista Paco González el club blanc ja ha decidit prescindir del tècnic italià, que acabava el 30 de juny del 2016, com a cap de turc de la temporada en blanc de l’equip de Florentino, qui a més de tornar a obrir el seu album de cromos també vol una cara nova a la banqueta.

I un dels posicionats per agafar el seu relleu seria Rafa Benítez, qui segons el periodista italià Filippo Ricci seria l’escollit per agafar les regnes de la nau blanca. Al Napòls les dues darreres temporades, amb el que ha fet una temporada molt irregular, el tècnic format a la pedrera blanca voldrà repetir els èxits que va obtenir al València i al Liverpool, amb un estil de joc ben diferent del practicat amb Ancelotti al primer tram de la temporada i molt més similar a l’estil de Mourinho al club blanc.

Les informacions apuntarien a que després del seu comiat del Madrid, Ancelotti apunta de nou a la banqueta del Milan, equip  en el que va conquistar Champions tant com a futbolista com a tècnic, i que no està en el seu millor moment de joc, al Calcio acabarà fora de les posicions europees. 

Lectures 2911 vegades per 750 lectors

Comments Closed