SHARE

Iker-Casillas-en-el-banquillo-_54370991127_53389389549_600_396

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iker Casillas creu que la seva suplència ve de dalt i vol marxar i si és a Manchester millor. Un periodista,Carlos Pérez, periodista dedicat a la informació  del Sevilla, va desvetllar a Twiter un àpat del porter madridista amb amics, on hauria mostrat el seu malestar per no haver estat titular al Madrid- Betis i obert la seva porta a sortir.

Segons la informació, el porter va manifestar que estava molt afectat pel tema, els hauria explicat que tenia 4 ofertes i d’aquestes voldria anar al Manchester, a més d’explicar-los que la seva suplència no es devia a raons esportives, sinó que hauria arribat des de dalt. El periodista va deixar clar que a ell no l’afectava el tema, el seu tema és el Sevilla, que hi havia segona part i que investiguessin la premsa de Madrid.

El periodista va entrar per telèfon a Punto Pelota, i de nou va deixar clar que “L’assumpte a mi em repercuteix poc, tinc poc interès però si he de dir que m’arriba de bona font”, a més de dir que era àpat amb amics previst per després del Madrid-Betis i que hauria tingut lloc dilluns. També ha deixat clar que “Ell no esperava ser suplent, el proper estiu hi ha Mundial i ell vol jugar”, a més de destacar que “Ell ha dit que el seu desig  es marxar a  Manchester” , sense especificar si al United o al City.

Segons el periodista, després de publicar  els tuits havia rebut molts missatges de madridistes, i que l’havia sorprès que “molts aficionats del Madrid m’hagin dit per Twitter que marxi perquè és un” topo””. Respecte a la segona part, el periodista va  aclarir que “La segona part són només simples detalls que no cal que transcendeixin”. 

casillas

 

 

 

casillas2

 

 

 

casillas3

 

Lectures 2031 vegades per 606 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY