SHARE

pepePepe i la seva trepitjada al Chori també van donar que parlar al Punto Pelota. Les reaccions al voltant de la intencionalitat del central en la jugada  van ser diverses, tot i que forces van considerar que  Pepe hauria d’haver estat expulsat.

Un dels més clars al respecte va ser José Antonio Luqué que va afirmar rotundament que “és una Pepada. Els dos primers cops que he vist la jugada pensava que anava d’esquenes, però després es veu que Pepe sap perfectament on esta el Chori”. En el mateix sentit es va expressar José Damián González dient que “A Casquero li va fer un zapateado i  a aquest li trepitja l’esquena, per mi també és una Pepada. Per mi és una expulsió, pel seu historial i pel que veig”.

En el mateix sentit es va expressar l’ex futbolista madridista Álvaro Benito dient que “em decanto més perquè és voluntari. Se’n arrepenteix aviat, treu el peu però per mi és vermella”.

En sentit oposat es van expressar, com no , Siro López que va negar la intenció de Pepe dient que” va suportat en un peu, nota que impacta l’esquena i treu el peu. Ell l’està mirant, però no per trepitjar-lo. Amb l’historial de Pepe és normal pensar això però per mi no és expulsió”.En el mateix sentit es va expressar Alfredo Duro dient que “per mi no és expulsió.  Ell té una altre intenció, si se li envàs una mica el cap però reacciona bé, per mi no és una trepitjada”.

També es va expressar  l’ex àrbitre , Ramos Marcos  assenyalant que “jo ensenyaria targeta als dos, lo de Pepe és una conducta anormal, no ho considero una agressió i per mi no és vermella, per mi és groga”.

Lectures 6814 vegades per 1057 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY