SHARE

  Kovacic està molt a prop de convertir-se en nou futbolista del Reial Madrid en un acord per uns 30-35 millions d’euros amb el seu actual equip, l’Inter de Milà. El jove futbolista croat, de 21 anys, seria el pla B dels blancs per reforcar el mig del camp dels de Rafa Benítez, el pla A era el belga De Bruyne, i ser una alternativa al pivot Kroos-Modric, donada  la poca confianca en futbolistes com Illaramendi o Lucas Silva, les grans apostes blanques dels darrers anys.

Avui mateix el tècnic interista, Mancini, ha confirmat la sortida del futbolista croat per tal de complir el “fair play” financer de la UEFA, i tot no indicar el seu destí, tot fa indicar que seran els blancs qui s’emportaran un futbolista amb un futur prometedor però amb el que veurem si aquest cop tenen paciència els blancs. Després de tres temporades a Itàlia, en les que ha jugat 98 partit anotant 8 gols, tots ells a la darrera temporada la de la seva consolidació. 

El futbolista nascut a Linz i format a la cantera del Dinamo de Zagreb,amb el que debuta amb 16 anys, i les seves bones actuacions, que li van valer la nominació al Golden Boy, fan que els italians apostin per ell i el fitxin al mercat d’hivern del 2013 per 15 milions d’euros. Futbolista amb talent, bona arribada, fins la temporada passada no va aconseguir afegir al seu talent la continuitat necessària, formant doble pivot amb Medel, però els resultats de l’equip van estar lluny de ser els que hauria de tenir un club com l’interista, en vuitena posició i fora dels llocs euuropeus.

De fet les dues temporades amb més protagonisme del croat no han estat ni de lluny les millors dels italians, a l’anterior van quedar cinquens, però cal dir que els vaivens de l’equip en matèria de fitxatges tant de tècnics com de jugadors no han ajudat a la seva progressió. En cas de confirmar-se, Kovacic serà l’enèssim mig  campista jove fitxat pels blancs a les darreres temporades, i tots ells han vist frenada la seva progressió amb els blancs i veurem quin és el futur del croata.

Lectures 3710 vegades per 957 lectors

Comments Closed