SHARE

florentino fa callar venta ozilLa venta d’Özil no ha estat ben rebuda ni per l’afició madridista  ni pel vestuari blanc. Si ahir ja en la presentació de Bale, els crits de la gent demanant que l’alemany seguís  vestint de blanc van provocar que Florentino els fes callar, avui han estat els companys de l’alemany els que han mostrat el seu descontentament amb la seva marxa.

Com hem dit, ahir els 25.000 assistents presents a la presentació de Bale van demanar que el nou jugador de l’Arsenal no marxes, hi havia rumors de la operació però no estava tancada, amb càntics més que clars de “Özil no es ven”. Aquests van sonar amb tanta força i insistència, que inclús van provocar que Florentino Pérez, en un gest poc educat i que mostra el tarannà del personatge , es gires cap a la grada i la fes callar amb el dit índex entre els llavis fet el gest de silenci en repetides ocasions.

Si ahir van ser els aficionats els qui es van mostrar contraris a la marxa de l’alemany, avui han estat els companys  del futbolista els qui han mostrar el seu descontentament amb la seva sortida, en concret Sergio Ramos i Álvaro Arbeloa concentrats amb la selecció espanyola. El central andalús ,i un dels capitans del planter blanc, ha deixat clar que “ És un grandíssim futbolista, únic. No em molesta, però em fa pena” “ Si jo decidís al Madrid seria dels últims que marxarien. Però ell ha decidit i el club també”.   

En igual línea s’ha manifestat  el lateral blanc dient que “Estic una mica sorprès, és una pena i una pèrdua gran pel vestuari, en l’aspecte humà i en el futbolístic.  Es va acomiadar el diumenge passat, però pensava que estaria de broma. És diferent, no hi ha res semblant a ell en el món. Marca la diferència”.  A més Arbeloa també certifica la decepció per la seva marxa en l’afició blanca explicant que “Pels aficionats haurà estat dur, ell es feia estimar. És un fenomen, ha caigut molt bé a tothom. És una sortida dura”.  

Lectures 3124 vegades per 873 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY