SHARE

mou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Madrid ja guanyat a Old Trafford en un partit que ha marcat l’expulsió de Nani al minut 56. Mourinho ha mostrat la seva cara més modesta en l’entrevista que ha concedit a Televisió Espanyola després del partit,  a més de mostrar-se poc content amb la feina dels seus i fent números per ser algun dia el tècnic del Manchester.

El paper de l’equip

“Estic feliç per la classificació,però esperava més del meu equip. No hem fet un bon partit. Hem aprofitat bé els déu o quinze minuts posteriors a l’expulsió i Luka ha canviat el partit perquè ens ha donat dinàmica i creació, però amb déu també ens han creat problemes. Estic content amb la classificació, peròno amb el joc de l’equip”.

El millor dels seus futbolistes

“Diego López ha estat el millor jugador de camp. Quan un porter és el millor de l’equip i estàs jugant onze contra dèu és sinònim de que no estàs controlant elpartit com ho hauries de fer. Khedira, Luka i Xabi són futbolistes per tocar. S’ha de saber patir, saber guanyar en aquestes circumstàncies. Aquí Ferhuson té molts partits guanyats i perduts als darrers minuts”.

L’arbitratge del turc Çakir

“Jo estava igual que Ferguson   fa dos anys amb l’expulsió de Pepe però amb una diferèmcia. Aquella fou simulació, aquesta no.Ha estat una entrada en la que li donen a Arbeloa i aquesta és la decisió. Però no vull anar per aquí. Per mi és fàcil dir que el millor equip ha perdut”.

 

Lectures 1847 vegades per 585 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY