SHARE

florentino perez no pot fer fora mourinho tan fàcilment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La suplència de Casillas esta en boca de tots a Madrid, i avui El País desvetlla el darrer consell de Mourinho a Florentino abans de marxar, traspassar el capità blanc. Segons informa el periodista Diego Torres al diari, el tècnic portuguès li hauria recomanat al president blanc que fes fora al capità madridista, a qui titllava d’”ovella negre” del vestuari , i culpable amb les seves conspiracions que l’any passat l’equip no aixeques cap títol.

El consell s’hauria produït en la darrera reunió entre el tècnic i el màxim mandatari blanc, en concret el dia 17 de maig, quan van firmar la rescissió del contracte de Mourinho, i va ser llavors quan li va recomanar a Florentino que si volia guanyar de nou fes fora les ovelles negres del vestuari, la primera d’ells Iker Casillas. Aquesta recomanació podria haver influït en la darrera suplència del porter, si es creu la noticia que ahir va sortir en la que Casillas creuria que l’ordre de la seva alineació vindria de dalt
i no d’una decisió del propi entrenador.

Precisament d’Ancelotti  i del planter blanc també parla la noticia, doncs els futbolistes blanc no van entendre la decisió de l’italià, la majoria van coincidir en que no va tenir una lògica esportiva. Per aquests, las decisió no  fa sinó perllongar un conflicte iniciat la temporada passada, i esperen explicacions convincents del nou tècnic a la seva decisió.

Lectures 2741 vegades per 863 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY