SHARE

Segons Marca, el club té por de la reacció a una nova suplència demà del capità blanc

casillasA dia d’avui ningú sap si demà Casillas tornarà a l’equip titular o seguirà essent Ádan qui defensi la porteria blanca contra la Real Societat. Un dubte en el que des debaten els dos protagonistes, la resta de la plantilla, el club i tot el madridisme.

No obstant, i segons Marca, Casillas es veuria de nou suplent demà i Ádan també creuria que seguirà a l’onze, tot i que el seu tècnic no els ha donat cap pista per creure-ho. Mourinho els va alternar en l’equip titular a l’entrenament de dijous, alimentant un debat que té en dubte també a la resta del planter.

Els homes de Mourinho, també segons el diari madrileny, tindrien tres teories, una que Ádan seguiria de titular i també jugaria la Copa, l’altre que aquest jugaria contra la Real però contra el Celta en Copa, on els blancs han de remuntar, ho faria Casillas. I la tercera que el capità blanc tornaria a l’onze contra la Real perquè els tocs d’atenció del tècnic solen durar només un partit.

També des del propi club no tenen cap certesa de qui serà el porter demà, i això els provoca una gran preocupació , sobretot davant de la possible reacció de l’afecció si el capità és suplent. També segons Marca, el club és té molta por de que una nova suplència d’Iker provoqui crits a favor del capità i una divisió amb el tècnic, ja força discutit darrerament, i la figura del qual es volia normalitzar.

Lectures 2115 vegades per 607 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY