SHARE

Donant-li una ullada sembla ser que el diari Marca vol iniciar una campanya per netejar la imatge del polèmic jugador portuguès Cristiano Ronaldo. Fixeu-vos en el titular:”Iker canvia a CR9″. Tal com es planteja el titular sembla que Casillas ha canviat a CR9 i que a partir d’ara veurem un Ronaldo molt més educat i esportiu.

De fet el text en groc així ho sembla especificar: “El capità li ha demanat que moderi els seus gestos”. L’objectiu però quin és:  Evitar treure de polleguera les aficions rivals? Caure més simpàtic? Evitar ser provocador amb els jugadors rivals?

Tot sembla indicar que el procés funcionarà perfectament ja que sota dels grans titulars el text que l’acompanya a continuació diu que Ronaldo “Va acceptar els consells amb humilitat i intel.ligència”. Perfecte doncs!

A l’últim paràgraf és quan tot s’esguerra. El que ens volia dir Inda, no és que canviarà, si no que ja ha canviat i que el resultat el podem comprovar fàcilment: ha obtingut menys targetes grogues durant aquesta temporada. I nosaltres que pensàvem que Ronaldo aquest any estava més provocador que mai i fent més amics allà a on va que mai! Gràcies Inda per il.luminar-nos!

L’Operació canvi d’imatge consisteix en utilitzar aquella tàctica tan vella i tan usada per la Caverna Mediàtica que diu que si repeteixes una mentida molta vegades acaba convertint-se en veritat. No cola senyor Inda, bon intent però!

Lectures 5081 vegades per 1970 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY