SHARE

Tal com explica el diari digital català Directe.cat, el Grup Intereconomia fa temps que buscava la manera de carregar-se l’ex-president del Barça Joan Laporta. Segons sembla, els periodistes d’Intereconomia Josep Pedrerol i Damián López van intentar fitxar el periodista català Marc Mayola amb la única i clara intenció de carregar-se Joan Laporta. Així ho explica el mateix Marc Mayola al darrer exemplar de la revista Capçalera del Col.legi de Periodistes de Catalunya.

Marc, ¿tu eres de izquierdas o de derechas como nosotros?

Sembla ser que la primera entrevista entre Pedrerol, López i Mayola va ser una mica tensa. “Vamos a ver Marc, tu eres de izquierdas o de derechas como nosotros?”. Sembla ser, tal com apunta el diari d’en Joan Puig Cordón, que s’ha de ser d’una determinada ideologia per treballar a Punto Pelota (ja sabem de quin peu calcen Carme Barceló, Cristina Cubero, Carrasco i companyia).

Pedrerol: “Hay que cargarse a Laporta”

La segona punta de llança va ser l’objectiu que havia de complir Marc Mayola com a cap d’esports a Barcelona: “hay que cargarse a Laporta”. El mateix Marc Mayola apunta que l’objectiu no seria fàcil d’aconseguir, donat que Laporta havia aconseguit molts títols que feien del “seu” Barça, el millor Barça de la història.

Pedrerol: “Laporta tiene 1000 millones de euros en un banco de Uzbekistan. Pregunta a Sandro Rosell”

Pedrerol i López van donar-li rellevància a aquest fet i van indicar-li el camí per tal d’iniciar la campanya de desprestigi contra l’ex-president quan ja se sabia que volia donar el salt a la política de la mà de SI: “Tiene 1,000 millones en una cuenta de Uzbekistan”. Marc Mayola va preguntar Pedrerol per l’evidència d’aquestes proves i on es podien contrastar. La resposta de Pedrerol va ser “eloqüent”: “Pregunta a Sandro Rosell.”

Vaja que resulta que Rosell es queixava de Laporta per haver-li posat detectius, però resulta que Sandro Rosell s’havia dedicat a investigar Joan Laporta i les seves presumptes riqueses en bancs de l’Uzbekistan.

Així és com comencen les campanyes de desprestigi a Can Barça: fixes un objectiu, llences un rumor i cites com a prova del rumor una persona de “confiança”. Felicitats Intereconomia i Sandro Rosell: objectiu complert.

Fonts: Intereconomia: “Hay que cargarse a Laporta

Revista Capçalera, article Marc Mayola, Col.legi de Periodistes de Catalunya

Lectures 12193 vegades per 3199 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY