SHARE

Hi havia expectació per escoltar les paraules de Tomas Roncero al programa Punto Pelota després de l’empat madridista a Riazor, sobretot després de les seves waka-prediccions sobre la fi del cicle blaugrana i la gran remuntada del Real Madrid de Mourinho. Roncero no va decebre  i va parlar de “Conspiració contra el Madrid” i va acusar els rivals del Barça de no esforçar-se per plantar cara als blaugrana.

Roncero argumentava que si pares la moviola en la repetició dels tres gols del Barça, els jugadors del Mallorca estan estàtics i ni tan sols oposen resistència, actitud força diferent de la dels jugadors del Depor durant el seu partit contra el Real Madrid (segons Roncero).

El show Roncero no va acabar aquí, el periodista de l’AS va parlar de “Conspiració” contra el Real Madrid per part de la RFEF i les televisions, fent un discurs en clau Mouriño, més concentrat en buscar excuses de mal pagador que no pas de fer auto-crítica.

Font: Punto Pelota by Intereconomia

Lectures 8312 vegades per 2966 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. Em sembla que entre tots estem fent massa gran aquest homenet. Deixem de fer-li cas. Ignorem-lo. Se'ns ben refot el que pugui dir o pensar.

LEAVE A REPLY