SHARE

Tal com recull avui una notícia del diari La Vanguardia, la cadena autonòmica madrilenya Telemadrid va vetar  durant el transcurs del seu programa Zona Champions, la roda de premsa  de Pep Guardiola corresponent al dia de l’Arsenal- Barça, suposadament per no parlar en castellà amb els mitjans de comunicació. El pitjor és que la notícia és falsa, ja que Guardiola sí que es va dirigir als mitjans de comunicació en castellà, com ho fa sempre, en totes les rodes de premsa.

Per fer-ho més gros i “demostrar” la barbaritat que estaven dient,  Telemadrid la cadena va connectar directament amb la roda de premsa en el moment que Guardiola contestava en català a una pregunta dels mitjans informatius. En veure que Guardiola feia ús del català en el seu discurs el presentador de Telemadrid va concloure: “Tiene para todos los idiomas, excepto el castellano: una auténtica pena”.

Com veieu les manipulacions de la Caverna Mediàtica durant aquesta setmana, són majúscules, almenys uns han demanat disculpes… altres ni ho han fet ni ho pensen fer.

Lectures 9912 vegades per 3093 lectors

Comentaris

11 COMMENTS

    • RT @unracoblaugrana: Video Telemadrid: veten Pep Guardiola per no parlar en castellà #md #puntopelota #frac1 #fcblive #barça #latdp http …

    • RT @unracoblaugrana: Video Telemadrid: veten Pep Guardiola per no parlar en castellà #md #puntopelota #frac1 #fcblive #barça #latdp http …

  1. Mira si seran canallas que cuando ellos conectan es en el turno de preguntas en catalán cuando ya había terminado el turno de castellano, que les den por viento mintieron a propósito para ir en contra del Barça, de Catalunya, de los barcelonistas y de los catalanes, esto es una tergiversación y manipulación que el Barça tendría que denunciar en los juzgados.

  2. El que ha fet Telemadrid és de jutjat de guàrdia, una autèntica vergonya. El seu odi i fanatisme contra tot el qeu és català no els deixa ser objectius ni racionals. Algú ha de fer quelcom…

  3. telemadrid = tontainas … lo que quieren es meter cizaña …
    un momento de lucides si que le hace falta al presentador con la cara de chiste…jajaja

  4. Prefiero no pensar en plural, seguro que el idiota de presentador que se permitió esta licencia, es una uténtico estúpido sin mas recursos que la descalificación, o sembrar malignidad (por no decir echar mierda), Hay muchos madrileños que son culés, pero el que quiere manipular, y/o hacerse notar, es tan pobre de espíritu y argumentos, que hay que sentir pena por los mediocres, que quieren sentirse divos.

LEAVE A REPLY